Kisah Lagu Baby Shark yg diperodikan Jihan Muse & Belle Ngasri yg ramai netizen tak tahu…

Haaaa baru baru ni viral pula video Clip Perodi  yg Jihan & Belle Ngasi buat… tajuknya “Baby Shark”.. rata rata netizen semuanya terhibur dengan lagu kanak kanak yg tgh popular sekarang ni.. TAPIIIII… jgn pula terkejut masih ade yg bertanya ” ape bende lagu doo doo doo ni, tolong explain weh”?..

 

 

meh mommy nk habaq mai… ni mesti tak de anak lagi kan?? sebab tu tak tahu lagu yg diorang nyanyi tu??? hampir 99% kanak2 bila pasang je lagu ni terus sambung menyanyi.. termasuk la anak2 kesayangan mommy ;p.. pantang on lagu ni, mcm2 version lagu baby shark ada kat youtube tu… lagu ni asalnya lagu dari PINKFONG! no. 1 kids’ app chosen by 100 million children worldwide ★ Best Kids Songs & Stories!!! kalau tgk game2 kanak kanak kat iPad tu banyak juge yg dari PINKFONG ni… ok jom tengok original version pulak.

 

ok dah clear kan apakah doo doo doo desebalik lagu ni 😉

sumber:sembangmommy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *